Kurv 0

Kjøpsbetingelser

Frakt

Frakt hos HviteTenner.net er alltid gratis når du handler for mer enn 500,-. Hvis totalsummen i handlekurven er lavere enn dette så er det en flat fraktpris på NOK 50,-

Normal leveringstid er 2–4 virkedager. Vi tar forbehold om at varer kan være midlertidig utsolgt samt at det kan oppstå forsinkelser.

Betalingsmåter

Hos Hvite Tenner kan du betale med følgende:

Klarna
Betal nå, del opp eller vent 14 dager med betalingen.

Vilkår

Når du som kunde fyller ut person- og kontaktopplysningene dine, så godtar du at disse opplysningene registreres og benyttes av HviteTenner.net. Opplysningene er nødvendige for at HviteTenner.net skal kunne gi best mulig service, kontakte deg og levere varer. Som kunde er det ditt ansvar å sørge for at den angitte leveringsadressen er korrekt.

Angrerett, returrett og reklamasjoner

Som kunde har du 14 dagers full returrett fra du mottar varen. Varen skal være ubenyttet og i uåpnet forpakning, og returen blir først godkjent når varen er blitt inspisert av vårt personale. Vi betaler kun tilbake om varen er returnert «som ny». Du står for fraktkostnaden for returvaren. Hvis vi har sendt feil vare, er det vi som står for fraktkostnaden.

Kontakt alltid HviteTenner.net kundeservice på [email protected] før du sender tilbake varen. Hvis du ikke gjør det, er det et gebyr på 100 kroner.

Returadresse:
HviteTenner.net
Rundamyr 12
5419 FITJAR

En vare kan kun reklameres ved fabrikasjonsfeil. Ved reklamasjon av en vare kontakter du vår kundeservice for videre veiledning.

Kontakt alltid HviteTenner.net kundeservice hvis du har problemer, spørsmål eller kommentarer. Vi svarer raskt og vil alltid gjøre vårt beste for at du som kunde skal bli fornøyd med produktene våre samt vår service til deg.