Kurv 0

HviteTenner.net er en del av Supero AS og er en nettbutikk som har som mål å tilby kun det beste av produkter til den laveste prisen innen tannbleking. Hvis du finner tilsvarende produkter til lavere pris et annet sted så vil vi gjerne vite det.

Få hvite tenner med tannbleking fra Supero AS

Vi fører vår egen merkevare (Supero Tannbleking) samt produkter fra BleachBright. BleachBright er USA’s ledende produsent av produkter innen tannbleking. BleachBright har etablert seg som en leder i denne nisjen i 34 land (Nå også i Norge – HviteTenner.net) med over 3000 utsalgsstedet. BleachBright har også vært omtalt i en rekke blader, aviser og magasiner.

BleachBright er også en av grunnleggerne av rådet for kosmetisk tannbleking i USA (the Council for Cosmetic Teeth Whitening). Vi nevner dette fordi vi ønsker å uttrykke kvalitet og forpliktelse ovenfor våre kunder.

Vi er stolte av våre produkter

Vi er stolte av å kunne tilby deg som kunde det beste av produkter innen tannbleking for hjemmebruk. Våre produkter bleker dine tenner kjapt, trygt og rimelig. Vi tilbyr deg de mest utviklede produktene i tannbleking-bransjen.

Hvis det er hvite tenner du ønsker, da har du kommet til riktig butikk. Vi har produktene!

Takk for at du velger Supero og HviteTenner.net