Kurv 0

TANNBLEKING HJEMME
HVITE TENNER PÅ 20 MIN.

STORT SALG!

STERKT REDUSERTE PRISER PÅ ALLE PRODUKTER
VIS PRODUKTER!

Hvite tenner tannbleking

Bestselgere innen tannbleking hjemme

Ønsker du et hvitt og fint smil?

Har du drømt om å få det hvite, flotte smilet som tannpuss og tannkrem ikke klarer å få frem? Du er ikke alene. Det å bleke tennene har utover 2000-tallet blitt svært populært på det norske markedet, og i motsetning til tidligere har det nå blitt både enklere og billigere å gjøre det. Mange har fått det for seg at det er dyrt og tidkrevende, men faktum er at man nå kan få hvite tenner ved en behandling på 30 sekunder om dagen. Med andre ord er det ingenting å vente på – spesielt ikke når vi selger disse produktene for hjemmebruk så billig som vi gjør.

Vi får ofte spørsmål om det er trygt å bruke tannblekingsprodukter, og vi skjønner at man kan være skeptisk til dette dersom man ikke har prøvd det før. Men det er ett-hundre prosent trygt å bruke samtlige av våre produkter, og faktisk vil de fleste gele-produktene kunne sørge for å styrke emaljen på tennene dine, og gi det en beskyttelse for fremtiden.

Hvorfor bleke tennene?

De fleste vil ikke trenge noen overbevisning for å få hvite tenner og et minneverdig glis. Faktum er at du vil bli lagt mye bedre merke til dersom du har en pen tanngard, og det vil kunne gagne deg i alt fra jobbsammenheng til privatliv. Selv om du ikke har noen kraftig misfarge på tennene dine, så vil en bleking sørge for at du får det virkelig «uvirkelige» resultatet. Det er dessuten meget gunstig for deg som røyker, snuser eller drikker kaffe, og på den måten får mye slitasje på emaljen.

Dessuten er det helsemessige fordeler med mange av produktene du kan kjøpe her på Hvite Tenner. I tillegg til å gi deg den vakre hvitfargen, så kan de også hjelpe med å gi en beskyttelse mot slitasje på tennene, ved at de forsterker emaljen. Behøver du enda mer overbevisning?

Ulike måter å bleke tenne på

Når vi nå skriver 2019 er det ikke behov for i å reise til tannlegen for å bleke tennene. Du kan gjøre den eksakt samme jobben hjemme, med tilnærmet like produkter, og spare både tid og penger. Produktene vi selger på Hvitetenner.net fungerer på ulike måter, og kan gi forskjellige resultater. Her er tre av metodene som brukes for å gi deg hvite tenner med tannbleking du kan utføre hjemmefra.

Ved bruk av LED-lys

Det høres kanskje spesielt ut, men du kan faktisk få hvitere tenner ved å bruke LED-lys. Vi fører et hjemmebleke-kit som er et av de bedre på markedet, og fungerer på følgende vis: Du smører tennene med en medfølgende pensel, og putter en liten dings med LED-lys på inn i munnen din. Etter 20 minutter er tannblekingen ferdig, og du vil etter bare noen få behandlinger merke at fargen gradvis blir hvitere. Dette kan du gjøre en gang om dagen til du er fornøyd med din nye tanngard.

VED BRUK AV STRIPS OG BLEKEPENN

En av de mest populære måtene å bleke tennene på, er ved å bruke vårt egenutviklede tannblekingssett fra Supero. Her kombinerer man bruken av tannblekingspenn med strips. Dette er det «komplette» produktet for deg som virkelig mener alvor når det kommer til bleking av tenner, og er kanskje den mest omfattende metoden.

En noe rimeligere måte å få hvite tenner på, er ved å bruke en enkel tannblekingspenn. Pennen fra Supero er anbefalt av mange, og gir deg hvite tenner på kun 30 sekunder. Den er så enkel å bruke at alt du gjør er å smøre en gel på tennene dine, og vips – hvitere tenner. Dette produktet hjelper deg dessuten med å styrke emaljen på tennene, noe som hindrer slitasje og flekker over lengre tid.

Bleking av tenner er trygt

Men så var det spørsmålet om trygghet som ofte kommer opp når man snakker om tannbleking. Vi skjønner at du er skeptisk til å gjøre noe med tennene – man er tross alt ganske avhengig av de, og vil heller ikke at resultatet skal bli dårlig. Da kan vi berolige deg med at alle våre produkter er klinisk testet, samtidig som mange av de er CE-godkjente. I tillegg er våre produkter de samme som brukes av norske tannleger, slik at det vil være akkurat det samme (og like trygt) dersom du får tannlegen din til å ta seg av blekingen. Det vil bare være mye billigere for deg dersom du gjør det hjemme.

Du kan selv lese anmeldelsene fra våre kunder på hvert enkelt produkt, og se hvor fornøyde de har vært med sine individuelle resultater. Dessuten har utviklingen av slike produkter foregått over såpass lang tid, at de dårlige produktene for lengst har forsvunnet på markedet.

Alle de tre metodene ovenfor gir gode resultater. Uansett hvilket produkt du velger hos oss på Hvitetenner.net, så vet vi at du kommer til å bli fornøyd med resultatet.